De Jonge Logistics B.V.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij De Jonge Logistics laden en lossen we al 20 jaar goederen voor allerlei soorten bedrijven. Je kunt ons zien als een tussenpersoon tussen een transportbedrijf en een opdrachtgever. Het transportbedrijf levert de opgehaalde goederen aan ons en wij slaan deze goederen op. Dezelfde dag of een paar dagen later worden de opgeslagen goederen opgehaald door de opdrachtgever.

We doen vooral veel met werkzaamheden in de productpromotie. Denk bijvoorbeeld aan stands van een klant als Pepsi op festivals of stations. Wij regelen hierbij het logistieke gedeelte en zorgen daarbij onder andere voor:

  • huurbusjes
  • het nodige materiaal
  • de kleding die bij de promotie nodig is

Aan de andere kant zorgt het bedrijf waar we mee samenwerken zelf voor het personeel, maar voor de andere bijkomende zaken kun je bij ons terecht!

Direct en persoonlijk contact

Natuurlijk bestaat er concurrentie van grote bedrijven in deze branche. Maar ondanks dat staan wij bij al onze klanten bekend om het directe en persoonlijke contact. Daarnaast zijn we proactief en handelen we meteen, wanneer dan ook. Dit is allemaal mogelijk omdat we in vergelijking met onze concurrenten een klein bedrijf zijn, hoge kwaliteit leveren en garant staan voor een scherp tarief.

Klanten komen niet alleen daarom bij ons terug, maar ook omdat we te boek staan als een betrouwbaar, flexibel en no-nonsense bedrijf. Je kunt ervan uitgaan dat je bij ons nimmer te boek staat als een nummer en we zijn pas tevreden als alles perfect loopt voor jou als onze klant!

de-jonge-logistics-full-service-transport-bedrijf-over-ons
stel-je-vraag-de-jonge-logistics

030-2387877

Erkend leerbedrijf

De Jonge Logistics is een erkend leerbedrijf voor transport en logistiek.
Dit houdt in dat wij in het kader van de Wet Educatie Beroepsonderwijs leerlingen mogen opleiden voor diverse beroepskwalificaties. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.